KNEŽEVIĆ BRUTALNO ISPROZIVAO ĐUKANOVIĆA : Po njemu su izbori bili u Srbiji, osećam hrišćansko sažaljenje !

0
40

“Da nije proletos pao onaj brod kokaina u Hamburgu, pomislio bih da se Milo Đukanović nalazi u redovnom stanju, ali večeras je i njegovim glasačima jasno da je vanredna situacija u diktatorovom mozgu” – rekao je Milan Knežević, jedan od lidera DF-a.

” Sudeći po Đukanoviću, izbori 30.08. nisu bili u Crnoj Gori, vec u Srbiji, i na njima nisu pobijedili crnogorski građani nego Aleksandar Vučić. Tako je po hiljaditi put u ove tri decenije devastiranja države ponizio crnogorske građane kvalifikujući njihovu izbornu volju kao ostvarenje velikosrpske ideje, iako je isti Đukanović prije dvije godine kad sam bio u zatvoru, slavodobitno izjavljivao da su odnosi između Crne Gore i Srbije najbolji od dolaska Južnih Slovena na Balkan.”- rekao je Knežević.

” Zato neka ga ne čudi što je izgubio izbore, i što svakodnevno gubi članove i visoke funkcionere partije koji u ova dva dana masovno napuštaju Titanik u koji prodiru talasi narodne volje. Lično bih imao razloga da Đukanoviću poželim sve najgore, ali zbilja u ovom trenutku prema njemu osjećam hrišćansko sažaljenje, i čitam molitvu za zaštitu njegovu od nečistih sila” – rekao je on.

OZON PLUS MEDIA

__________________________________________________

IZVOR : Objektiv       FOTO: screenshot-YouTube

 

 

Ostavite komentar

Molimo unesite tekst komentara
Please enter your name here