ZDRAVKO KRIVOKAPIĆ POKAZAO NOVO LICE CRNE GORE: Niko od građana ne treba da bude podređen ! (VIDEO)

0
178

Glavni opozicioni kandidat Zdravko Krivokapić iznenadio je sve pristutne u izbornoj jedinici kada je došavši na glasanje odbio da bude pušten „preko reda“.

Nećemo po starom, nego po novom“, rekao je Krivokapić prisutnim građanima koji su čekali u redu za glasanje i uredno stao iza njih.

On je izjavio da posle izbora treba očekivati Crnu Goru koja će krenuti drugačijim putem koji je vezan za budućnost svih građana te zemlje.

 

 

„Crna Gora je podeljena po svim elementima, raspolućena. Mi želimo da pošaljemo poruku mira, dostojanstva, strpljenja, istrajnosti, uvažavanja i poštovanja. To je jedini način, da zajedničkim snagama preporodimo Crnu Goru i ovo bogatstvo koje imamo rasporedimo tako da svima bude dovoljno“, istakao je Krivokapić.

Kako je rekao, Crna Gora ne zaslužuje da iko od njenih građana bude podređen. Pogledajte video:

“To je nedopustivo u bilo kojoj državi, a pogotovo u slobodarskoj Crnoj Gori. Svima nudimo ruku pomirenja. Želimo da se to desi večeras posle osam časova. Treba da zaštitimo druge od sebe i mislim da je to najvažnija poruka koju treba da uputimo građanima. Da ostanu u svojim domovima, proslave sigurnu pobedu, jer na taj način pada zarobljena država i rađa se slobodarska Crna Gora“, poručio je Krivokapić.

On je dodao da svi treba da ispune svoju građansku dužnost i izađu na izbore da bi demokratski promenili Crnu Goru.

IZVOR : Sputnik/Kurir FOTO: screenshot-YouTube

VIDEO : Twitter /Sputnik

 

Ostavite komentar

Molimo unesite tekst komentara
Please enter your name here