KAMIONDŽIJA I NJEGOV PAS PRONAĐENI MRTVI NA PARKINGU : Za deset dana trojica američkih vozača preminula u kabini

0
158

Jedan 62-godišnji kamiondžija i njegov pas u ponedeljak su pronađeni mrtvi na velikom parking stajalištu “Loves,  u kalifornijskom gradu Barstow. Prema policijskom saopštenju vozač kamiona identifikovan je kao Gary Babee, sa prebivalištem u Sunsetu, država Juta.

Po rečima Endrjua Espinoze iz policijske uprave Barstow, telo vozača i njegovog psa pronađeno je u kabini kompanijskog kamiona marke “MAK”, a nakon dojave porodice i dispečera firme koji danima nisu mogli da stupe u kontakt sa njim.

Gary Babee prona]en mrtav u kamionu

Mada je policija naložila obdukciju tela , nema naznaka  da se radi o nasilnoj smrti.Gary je bio vozač kamiona punih 40 godina, a po rečima njegovih prijatelja voleo je posao kojim se bavio, kao što je voleo i pse koji su mu decenijama pravili društvo u kamionu. Poslednji njegov ljubimac sa kojim je zajedno i otišao u smrt zvao se Al, iz porodice šitcu.

Bibee je iza sebe ostavio dve jubavi- ćerku i sina.

“Mnogo mi nedostaje, bio je divan roditelj, imao je veliko srce”-rekao je sin Dastin, govoreći o bliskoj vezi koju je imao sa ocem. Ćerka Tina je istakla da je njen otac bio ponosni kamiondžija više od 40 godina. Inače ovo je treći vozač kamiona u Americi koji je preminuo na parkingu u poslednjih 10 dana.

U nedelju, 5. jula, policija je pronašla mrtvog vozača u kamionu zaustavljenom na jednom manjem parkingu, u državi Nju Dzerzi. Vlasnik obližnjeg kafića gde je pronađeno telo, rekao je istražnim organima da je taj kamion bio tu parkiran najmanje sedam dana , pre nego što je slučaj otkriven.

Samo dva dana kasnije telo preminulog kamiondžije pronađeno je i na parkingu u blizini benzinske pumpe u Hesperiji u Kaliforniji.

Istražitelji Policijske uprave Hesperia (HPD) još uvek nisu saopštili identitet kamiondžije.

PIŠE: P.Vasić IZVOR:OZON PLUS/Transporttation   FOTO : Facebook/arhiva-YouTube

Ostavite komentar

Molimo unesite tekst komentara
Please enter your name here