JOŠ JEDAN CRNI VIKEND U ČIKAGU : U odvojenim pucnjavama ubijeno 9 lica, među kojima devetogodišnji dečak i žena

0
55

Najmanje 31 osoba upucana je ovog vikenda u Čikagu, od čega 9 sa smrtnim ishodom.

Među onima koji su izgubili život je i devetogodišnji dečak Janari Ricks, koji je ubijen u petak uveče dok se igrao ispred kuće u bloku 900 u North Cambridge Avenue.

Policija je saopštila da je napadač otvorio vatru na grupu ljudi, dok su mirno stajali iza jedne stambene  zgrade. Tom prilikom smrtno je pogođen devetogodišnji Janari.

U učestalim pucnjavama u Čikagu sve češće stradaju deca i žene

U subotu u podne, u čikaškom kvartu Washington Park, hicima iz vatrenog oružja upucan je 26-godišnji Aaron Brown. Nakon što je pogođen u glavu i grudi preminuo je na licu mesta.

UBICE OTVORILE VATRU NA GOSTE ZABAVE

Horor scena, nalik onima iz krimi-filmova, dogodila se na jednoj privatnoj zabavi u Nort Laporte aveniji u Čikagu. Tokom večeri, dva naoružana muškarca zapucali su u masu ljudi. Pet osoba je ranjeno, dok je jedno lice ubijeno, stoji u policijskom saopštenju.

U subotu oko 02:40 ujutro, jedna žena, čije ime nije saopšteno, pronađena je na balkonu rezidencije u naselju West Garfield Park sa prostrelnim ranama u predelu leđa. Pokušana je reanimacija, ali nakon nekoliko sati proglašena je mrtvom u čikaškoj bolnici Mount Sinai.

Dvojica muškaraca, stari po 28 godina, ubijena su u nedjelju oko 6 sati ujutro u bloku 2300 avenije South Kolin u Lawndaleu. Policija je došla po pozivu i zatekla ih mrtve u automobilu.

A samo nekoliko sati kasnije, u nedelju, 38-godišnji muškarac ubijen je hicima iz oružja u bloku 6400 u South Green Streetu u Englewoodu. On je stajao na ulici kada je na njega nepoznati napadač zapucao iz vozila u pokretu i ispalio seriju metaka, pogodivši ga u leđa i glavu. Preminuo je na licu mesta.

AUTOR:P.Vasić/Ozon Plus FOTO : Pixabay

Ostavite komentar

Molimo unesite tekst komentara
Please enter your name here