SRBIN UBIJEN U BRAZILU:Telo Zaječarca nadjeno u kamenolomu

Srpski državljanin najverovatnije ubijen, pasoš ostavljen pored tela, automobil potopljen u jezero

0
156

Telo srpskog državljanina Marjana Jocića (39) iz Zaječara, početkom maja pronašla je slučajna prolaznica u jednom kamenolomu, nedaleko od Plavog jezera, popularnom turističkom izletištu. Kako izveštava brazilski “Taroba News” telo ubijenog muškarca bilo je u poodmakloj fazi raspadanja. Na lešu žrtve bile su vidljive povrede po telu i glavi, a uočene su prostrelne rane nanete iz vatrenog oružja, pa se pretpostavlja da se radi o ubistvu.

PASOŠ PORED LEŠA , AUTOMOBIL U JEZERU

Pored leša pronađen je srpski pasoš, na osnovu čega je i identifikovano ime žrtve.

Istražni organi koji isptuju ovaj slučaj potvrdili su za tamošnje medije da su ronioci pronašli automobil u obližnjem Plavom jezeru ,za koji se opravdano sumnja da je pripadao žrtvi.

Proverom datuma o ulascima na teritoriju Brazila, utvrđeno je da je srpski državljanin u poslednjih deset godina često boravio u ovoj latinoameričkoj državi. Prema pisanju lokalnih medija ubijenom Jociću istekao je pasoš 9.aprila ove godine. I dok se ispituju mogući motivi svirepog ubistva 39-godišnjeg Srbina, policija je uputila apel građanima da ukoliko imaju bilo kakva saznanja o ovom slučaju obeveste nadleđne organe. Istraga je u toku.

IZVOR:OZON PLUS/Taroba News                     FOTO:Taroba News/BandaB

Ostavite komentar

Molimo unesite tekst komentara
Please enter your name here