MILAN LANE GUTOVIĆ : Stvarnost premašila maštu i vlast bitange koju igram

0
150

Glumac Milan Lane Gutović rekao je da je sličnost Srbije Branislava Nušića i ove u kojoj sada živimo „potpuno nepodnošljiva ako se kao zadato stanje današnjice uzme ’zlatno’ doba’ ”.

“Zamislite koliki je put, i koja su dela i postupci iza ovih političara kada su sebe i profesiju doveli u to stanje da ih upoređuju sa likom izmišljene literarne i filmske bitange”, rekao je Gutović za novi broj nedeljnika NIN, upitan o liku iz Bele lađe, kojeg je ranije okarakterisao kao džukelu.

„Prateći postupke sadašnje garniture na vlasti, shvatam da je stvarnost premašila maštu i da ću ovu džukelu koju igram morati još da usavršavam u đubretarluku da bi nekako stigla ovu realnost”, rekao je Gutović.

Govoreći o izborima u Crnoj Gori, on je naveo da je crnogorski predsednik Milo Đukanović „učinio sve što je bilo u njegovoj moći da svoju opoziciju dovede u stanje naše opozicije i u tome je uspevao trideset godina, ali nije uspeo da svoga naslednika preduhitri i pobedi”.

„Zato je univerzalni recept sažet u jednog rečenici: „Možeš da uništiš i satreš sve i svakoga sem svoga naslednika”, rekao je Gutović.

On je dodao da „Srbija svoje lice uvek ima okrenuto Crnoj Gori i od nje, kao od svoga roditelja i savetnika, dobija svetle ‘primere čojstva i junaštva”.

„Ako u Srbiji ima ko da sluša, sigurno će čuti šta Crna Gora ima da nam kaže”, naglasio je Gutović.

OZON PLUS MEDIA

IZVOR :  Danas/Beta

FOTO : Facebook/screernshot-YouTube

Ostavite komentar

Molimo unesite tekst komentara
Please enter your name here