POSLE DUA LIPE, NOVA PROVOKACIJA : Albanska manekenka maltretirala vozača Ubera iz Srbije

Albanska manekenka pohvalila se na svom Tviter nalogu kako u toku vožnje Uberom, srpskom vozaču pušta albanske pesme

0
105

Manekenka Lorena Haliti pokušala je da isprovocira vozača Ubera , inače Srbina, puštanjem albanske muzike tokom vožnje.

On se naknadno njenim poslodavcima požalio na direktnu provokaciju manekenke, objašnjavajući da to nije bilo u redu sa njene strane, jer je on profesionalno i korektno obavljao svoj posao, dok je ona po imenu i prezimenu prepoznala da je reč o Srbinu.

Kako je naveo u žalbi, ona je nakon toga obajvila na društvenoj mreži Tviter kako je “upravo srpskom vozaču puštala albansku muziku”, i dodala smajli.

On je takođe u mejlu žalbe naveo da je odnos Albanije i Srbije još veoma osetljiva tema, te da je u ratu izgubio oca i da je siguran da bi u suprotnoj situaciji, kako kaže, da je on njoj puštao srpske pesme, ona još brže uputila žalbu kompaniji Uber.

Kada je stvar počela da se širi i kada joj je Uber ugasio nalog na njihovoj platformi, ona je obrisala tvit u kojem se hvalila svojim postupkom i tvrdila kako “Uber podržava ksenofobiju i etničku diskriminaciju”, pa su je zato zabranili.

“Neću više da ćutim. Vaš srpski vozač podneo je žalbu mom poslodavcu zato što sam slušala albansku muziku u toku vožnje. Nastavili ste da podržavate ksenofobiju i etničku diskriminaciju zabranjujući me bez ikakave istrage. Ovo je odvratno i nepodnošljivo”, napisala je ona.

Kao i na objave Due Lipe i na ovim tvitovima blo je dosta komentara:

“Zaslužila si”, “Kosovo je Srbija”, “Ostavi se mreža”, “U tvom obrisanom tvitu se jasno vidi da ti je bila namera da provociraš vozača”, “Bravo za Uber”, “Ućuti, nisi u pravu”, bili su samo neki od komentara na Loreninim objavama.

Podsetimo još se nije slegla prašina nakon što je pevačica Dua Lipa na društvenim mrežama objavila fotogarfiju “velike Albanije” tražeći od Epla da se Kosovo nađe na njihovoj mapi, a zatim gostujući u jednoj emisiji preporučila voditelju da proba albanski specijalitet – ajvar.
IZVOR : B92                     FOTO : Twitter

Ostavite komentar

Molimo unesite tekst komentara
Please enter your name here