I KAMEN DA ZAPLAČE : Komšije uputile poslednji pozdrav preminuloj braći iz Čačka

3
891

Komšije preminule braće Radoša I Stefana Đokića iz Čačka uputile su poslednji pozdrav dvojici omiljenih momaka, koju su igrom sudbine preminuli od korone u razmaku od samo deset dana. Oproštajnu poruku poslali su redakciji OZON PRESSA i mi je u celosti prenosimo.

Poštovani, na Vašem portalu pisali ste o Radošu i Stefanu Djokiću. Ova situacija nam ne dozvoljava da ih ispratimo na večni počinak onako kako su zaslužili, kao dobri i plemeniti momci velikog srca. Molimo vas i voleli bi da pismo koje su napisale komšije objavite na vašem portalu, kao naš poslednji pozdrav.

Poslednji pozdrav braći Radošu i Stefanu Đokiću od komšija

-Bili ste momci velikog srca i čiste duše.

U ovom vremenu pravi primer i ponos.

Znali ste da cenite, poštujete i pomažete sve nas u okruženju. Surova sudbina vas je uzela i odvela na put bez povratka. Niste uspeli da pobedite nevidljivog neprijatelja, a uvek ste bili veliki borci i patriote.

Naša ulica je bila ponosna na vas. Na Raša koji je školovao brata i brinuo o roditeljima, na Stefana koji je bio uzoran đak,  koji je učenjem i disciplinom došao do doktorskih studija koje je završio u Americi i došao kući da bude ponos bratu i ocu. Svima nama. Trebalo je svi zajedno da to proslavimo, da se radujemo vašim budućim uspesima. Sve je stalo, otišli ste na neko bolje mesto. Ovde je ostala praznina. Naša dužnost nije da tugujemo, vi to ne bi voleli. Naša dužnost je da vas spominjemo po dobru i budemo ponosni na vas.

Voleli bi da vas ispratimo kako zaslužujete, ali nismo u mogućnosti. Neka ovo bude poslednji pozdrav i veliko hvala za sve.

Neka vas anđeli čuvaju. Bićete večno u našim srcima.

Zbogom Rašo.

Zbogom Stefo.

Vaši drugari i komšije.

Porodice: Trkulja, Slović, Blagojević, Jakovljević, Sredojević, Čakarević, Kartal, Otović, Simović, Milošević, Božović

PIŠE : Peđa Vasić        IZVOR/FOTO : OZON/Arhiva

3 KOMENTARA

Ostavite komentar

Molimo unesite tekst komentara
Please enter your name here