OŠTRE KRITIKE U ITALIJANSKOM PARLAMENTU:MRAČNA STRANA BILA GEJTSA

0
45

Govoreći u italijanskom parlamentu, poslanica Sara Kunial iznela je niz optužbi o delovanju suosnivača “Majkrosofta” Bila Gejtsa i apelovala na poslanike da odbace planove američkog milijardera.

Bil Gejts

Bil Gejts je već uložio stotine miliona dolara, preko “Bil i Melinda Gejts fondacije”, u testiranje i razvoj vakcina protiv kovid 19 u okviru međunarodnih napora za rešavanje krize izazvane koronavirusom.

Međutim, poslanica tvrdi da je „decenijama Gejts radio na depopulacionoj politici i diktatorskim planovima kontrole globalne politike, sa ciljem da stekne primat u poljoprivredi, tehnologiji i energetici“.

OPTUŽBE DA STERILIŠE MILIONE ŽENA

Takođe je istakla da je milijarder svojevremeno izjavio da se, radeći “dobar posao na vakcinama, zdravlju i reprodukciji, globalno stanovništvo može smanjiti za 10-15 odsto”.

Kunijal je optužila Gejtsa da steriliše „milione žena u Africi“ i da stoji iza epidemije polioze koja je navodno „paralizovala“ pola miliona dece u Indiji.

Takođe je tokom govora istakla da Gejts sarađuje sa nekoliko multinacionalnih korporacija koje poseduju 5G mrežu u Americi, a za koju pojedini krugovi veruju da je povezana sa pandemijom.

Stvarni cilj ulaganja ogromne sume novca u razvoj vakcine, prema mišljenju poslanice, je potpuna kontrola” i “apsolutna dominacija” i pretvaranje ljudi u robove,” kršenje suvereniteta i slobodne volje.

Ona je zaključila da bi postupanjem Bila Gejtsa trebalo da se pozabavi Međunarodni krivični sud za zločine protiv čovečnosti.

Inače, Bil Gejts je nedavno izjavio da je još 2016. godine upozorio Trampa na pretnju od pandemije.

IZVOR: Mondo   FOTO:GULIVER/GETTY IMAGES/AW

Ostavite komentar

Molimo unesite tekst komentara
Please enter your name here